Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ktoś to coś USBowatego (myszka, WiFi-ka....) zostawił (wypadło chyba z kieszeni na kanapę) w pokoju nr 3, żadnych nadruków na obudowie.
Proszę o kontakt - prześlę :)

Komus.thumb.jpg.546d38cfd133e2fd2cb156e5d3e422bd.jpg

Serdecznie pozdrawiam i kryształowego nieba życzę - Jacek  ?
TS T APO 90/600 z TSFLAT2 + Samyang 135 f2 ED z QHY183C + AS 60/240 z RC IMX290M + Canon 550D - sadzane na ZEQ25GT + Nikon 12x50 EX do podglądania.

Napisano

Jacku, ja nie mogę się doliczyć kabelka do zgrywania fotek z Nikona: czarny. z jednej strony usb do kompa, z drugiej mini usb. Gdyby ktoś się odezwał to zaklepuję ;) 

pozdrawiam Radek

Napisano

A mi wsiąkła ładowarka do telefonu - prawdopodobnie ostatni prawdopodobny pobyt to świetlica jak Rober rozpakowywał kabelki od laptopa ;) 

Neptune-M, Mars-M, Atik 383L+, 314E, Eos 600D, Askar 80PHQ, CT8, ZWO: EAF, CAA, Takahashi EM-10
Event Horizon Observatory

Napisano
1 minutę temu, alien napisał:

A mi wsiąkła ładowarka do telefonu - prawdopodobnie ostatni prawdopodobny pobyt to świetlica jak Rober rozpakowywał kabelki od laptopa ;) 

Dałem ją  Jackowi2 bo już Cię nie było!

Sprzętos:  N.Capella 16", Meade SCT8" , APO WO  61/360, L. Viki 16x80, Montos:  CGEMek, oraz  inne graty z wioskowej chaty 😉 

Napisano
21 minut temu, sferoida napisał:

Jacku, ja nie mogę się doliczyć kabelka do zgrywania fotek z Nikona: czarny. z jednej strony usb do kompa, z drugiej mini usb. Gdyby ktoś się odezwał to zaklepuję ;) 

Ha, to ja żech go zgarnął.... Wrzucałem z szafki przy wejściu gdzie leżała moja koszulka, mucha, bakteria do lapka, album i inne duperelki - teraz patrzę mam dwa :(
Przepraszam, biorę do pracy, gdyby ktoś z Twoich mierzył w okolicy albo wyslę....

TS T APO 90/600 z TSFLAT2 + Samyang 135 f2 ED z QHY183C + AS 60/240 z RC IMX290M + Canon 550D - sadzane na ZEQ25GT + Nikon 12x50 EX do podglądania.

Napisano

Hej,

chyba zgubiłem gdzieś swoja czołówkę firmy WARTA. 

Jeśli ktoś znalazł będę wdzięczny za kontakt.

Thomas

TS 80 APO/Seestar S50/Lunt LS50/B600

Napisano
17 godzin temu, Thomas napisał:

Hej,

chyba zgubiłem gdzieś swoja czołówkę firmy WARTA. 

Jeśli ktoś znalazł będę wdzięczny za kontakt.

Thomas

Jak mieszkałeś w PYRLANDII pok.1 - to dozorca takową przyniósł do 5-tki i przekazał Pablito

Napisano

Wiem, dzięki za odpowiedź.

Zostawiłem ją niestety pod poduszką w swoim pokoju.

Rozmawiałem już z chłopakami z Gdańska. Max zabrał moją latarkę i niebawem mi ją odeśle.

Pozdrawiam.

TS 80 APO/Seestar S50/Lunt LS50/B600

• 4 tygodnie później...
Napisano

Jak mówiłem Ci Jacek, że to moja brakująca część do mychy to nie wierzyłeś... a mychę ciągle mam :):):)

TS80APO Q, RC 6", QHY8L i inne astro zabawki...

Napisano
2 godziny temu, sp3occ napisał:

Jak mówiłem Ci Jacek, że to moja brakująca część do mychy to nie wierzyłeś... a mychę ciągle mam :):):)

Podaj adres to Ci wyślę :)