Skocz do zawartości
esteon

Problem ze stroną główną FA

Rekomendowane odpowiedzi

Czy tylko mnie się nie ładuje strona główna forum?

Podstrony ładuję się dobrze, ale www.forumastronomiczne.pl daje komunikat:

Parse error: syntax error, unexpected end of file, expecting variable (T_VARIABLE) or heredoc end (T_END_HEREDOC) or ${ (T_DOLLAR_OPEN_CURLY_BRACES) or {$ (T_CURLY_OPEN) in /home/astro/domains/forumastronomiczne.pl/public_html/datastore/widget_topicFeed_gaxwndqxo_172732f3bb7240e88ed995bf7719ac66.5634a93b40.php on line 4

Przeglądarka to Opera 56 (sic!).

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Również potwierdzam, mam ten sam komunikat. Błąd występuje zarówno na komputerze jak i smartfonie. Testowałem również różne przeglądarki: IE, Chrome i Firefox. Efekt niestety ten sam. Wyczyściłem cache, ale nic nie dało :/ Wyskakujący komunikat zgłosiłem do administracji.

 

 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Robert - zerknijcie z technicznym na ustawienia forumowej szukajki. Wygląda jakby szukała tylko w wątkach wizualnych - to trochę mało politycznie poprawne :) 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Fakt, kamera działa. Ale problem jest na pewno jakiś, bo np "arduino" nie znajduje tematu https://www.forumastronomiczne.pl/index.php?/topic/5003-kącik-aa-astro-arduino/ , "m27" nie znajduje żadnego tematu z Hantlami w astrofoto, jak choćby https://www.forumastronomiczne.pl/index.php?/topic/7787-40-strzałów-w-m27/

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

 

5 godzin temu, jolo napisał:

Robert - zerknijcie z technicznym na ustawienia forumowej szukajki. Wygląda jakby szukała tylko w wątkach wizualnych - to trochę mało politycznie poprawne :) 

 

3 godziny temu, ignisdei napisał:

Coś pewnie u Ciebie, wspiąłem np. sławo "kamera" i przeszukało mi działy:

https://www.forumastronomiczne.pl/index.php?/search/&q=kamera

U mnie nie działa również od jakiegoś czasu. Sporadycznie mozna coś znaleźć :( Przykład - wrzuć w wyszukajkę np.  InSight jest po prostu masakra. 90% trzeba szukać na piechotę :(

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Ja chciałem za to zgłosić problem z mailami.

Od dobrego tygodnia (choć ciężko mi dokładnie określić od kiedy) przestały mi przychodzić maile z forum.
sprawdziłem - tematy mam ciągle pooznaczane jako obserwowane.
prywatne wiadomości też nie przychodzą.
trochę to problematyczne dla mnie bo w okresach świątecznych mam mniej czasu żeby śledzić forum a często dostaje wiadomości na priv.
 

Mógłby ktoś potwierdziś/zaprzeczyć problem z mailami?
Sprawdzałem w logach serwera pocztowego - nie ma nawet prób dostarczenia poczty na serwer (czyli do spamu nie trafia).

 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
6 minut temu, Zielu napisał:

Mógłby ktoś potwierdziś/zaprzeczyć problem z mailami?
Sprawdzałem w logach serwera pocztowego - nie ma nawet prób dostarczenia poczty na serwer (czyli do spamu nie trafia).

Tak potwierdzam - przestały przychodzić a pocztę mam na Home i mam tak ustawione, że nawet SMSki dostaję o przyjściu maila. A od jakiegoś czasu z FA kompletna cisza :(
Najbliższy przykład - dzisiaj 4 PW i wiadomości 0.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
14 minut temu, Zielu napisał:

sprawdziłem - tematy mam ciągle pooznaczane jako obserwowane.

Potwierdzam, u mnie też żaden mail nie przyszedł.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
28 minut temu, ignisdei napisał:

Wyczyściłem pamięć cache  i przebudowałem indeks wyszukiwania. Zobaczcie czy pomogło.

No jest super - jak za dobrych czasów - Dzięki :)
Jeszcze tylko mailki naprawcie i prezentu większego od choinki Tobie i Technicznemu pożyczę :) 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Ok dałem maile na full-option ;) , teraz możecie czuć się zaspamowani, więc proszę o info co mam wyłączyć 

:) 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
W dniu 17.12.2018 o 12:52, Zielu napisał:

Ja chciałem za to zgłosić problem z mailami.

Od dobrego tygodnia (choć ciężko mi dokładnie określić od kiedy) przestały mi przychodzić maile z forum.
sprawdziłem - tematy mam ciągle pooznaczane jako obserwowane.
prywatne wiadomości też nie przychodzą.
trochę to problematyczne dla mnie bo w okresach świątecznych mam mniej czasu żeby śledzić forum a często dostaje wiadomości na priv.
 

Mógłby ktoś potwierdziś/zaprzeczyć problem z mailami?
Sprawdzałem w logach serwera pocztowego - nie ma nawet prób dostarczenia poczty na serwer (czyli do spamu nie trafia).

 

Cześć.
Właśnie w związku z tym Twoją wiadomość o gotowej lampce jowiszowej odczytałem z 11-dniowym opóźnieniem :( Zaglądam tutaj niesystematycznie, a nie dostałem powiadomienia na maila o Twojej wiadomości prywatnej.
Tak, czy siak, już odpowiedziałem na PW.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy pliki cookies w Twoim systemie by zwęszyć funkcjonalność strony. Możesz przeczytać i zmienić ustawienia ciasteczek , lub możesz kontynuować, jeśli uznajesz stan obecny za satysfakcjonujący.

© Robert Twarogal, forumastronomiczne.pl (2010-2018)