Skocz do zawartości

Wiosenna akcja cegiełkowa FA

Rekomendowane odpowiedzi

Ja proponuje  takie coś:  otwieracz/brelok z naszym logiem i napisem

CEGŁA.jpg

Zalety 100szt można rozdawać (I WYSYŁAĆ zwykłym listem jako cegiełki ,) na nagrody , gościom zlotowym mediom,  np. Burmistrzowi w Zatomiu,  dzieciakom ze szkół  itp.

https://allegro.pl/oferta/brelok-otwieracz-z-grawerem-reklama-slask-100-szt-7830757622

cegła1.jpg

• Like 6

Jakieś tubki i rurki...

34 minuty temu, towerfox napisał:

tylko ja bym zrezygnował z napisu "twoja cegiełka dla..." i zostawił logo i adres strony.

Dokładnie tak samo myślę. Jeśli pomysł przejdzie - Logo FA i www.forumastronomiczne.pl :)

O tak: FApl.JPG.22e0f5933525a4d2adfb2fddc2e3bfc9.JPG

• Like 3

Serdecznie pozdrawiam i kryształowego nieba życzę - Jacek  ?
TS T APO 90/600 z TSFLAT2 + Samyang 135 f2 ED z QHY183C + AS 60/240 z RC IMX290M + Canon 550D - sadzane na ZEQ25GT + Nikon 12x50 EX do podglądania.

Okej niech będzie tak jak zmodyfikował Jacek. Do 20:00 jeszcze dawajcie swoje uwagi, po 20:00 kupuje przez kup teraz ,wysyłam im nasz projekt i realizujemy... śpieszę się bo kasa już zaczyna przychodzić a ja nie mam co wysłać w zamian...

Jakieś tubki i rurki...

Wiecie co? Z tym "przyjacielem" to jest moim zdaniem, troszkę takie stygmatyzowanie, ludzi których np. z różnych przyczyn nie stać, lub nie mogą akurat wspomóc forum finansowo, chociażby bardzo chcieli. A czują się całą duszą przyjaciółmi naszego Forum.. więc jestem przeciw.

Jakieś tubki i rurki...

54 minuty temu, ignisdei napisał:

Okej niech będzie tak jak zmodyfikował Jacek. Do 20:00 jeszcze dawajcie swoje uwagi, po 20:00 kupuje przez kup teraz ,wysyłam im nasz projekt i realizujemy... śpieszę się bo kasa już zaczyna przychodzić a ja nie mam co wysłać w zamian...

B U (bez uwag) bo szkoda czasu. 
Podaj cenę ,,cegiełki" - otwieracza ma się rozumieć (wkalkulowana cena otwieracza + suma minimalna cegiełki) :) i zobaczymy po deklaracjach ile trzeba zamówić. Bez Przyjaciela jak Cię razi - tak jak powyzej pokazałem.
O 20:00 Chcę znać cenę jednej sztuki i się zapisuję.

TS T APO 90/600 z TSFLAT2 + Samyang 135 f2 ED z QHY183C + AS 60/240 z RC IMX290M + Canon 550D - sadzane na ZEQ25GT + Nikon 12x50 EX do podglądania.

8 minut temu, Ciekawska napisał:

A może czarny kolor, jakoś się bardziej z naszym Forum kojarzy?

Czarno nas widzisz Olu? ;)  No to coby z Kobitką nie zadzierać to czarny i ten odcień niebieskiego 50:50 :)

• Like 1

2 minuty temu, sferoida napisał:

A mi te breloczki w ogóle się nie podobają. Co ja z nimi zrobię jak nie piję?

To tak jak mój znajomy: miał ojca i 3 braci, wszyscy palili oprócz mamy, to na imieniny jej popielniczkę kupili 

To już oranżadki nie możesz nim otworzyć, a Cola to najlepiej ze szkła smakuje a nie z aluminiowej puchy :)

Jakieś tubki i rurki...

2 minuty temu, sferoida napisał:

A mi te breloczki w ogóle się nie podobają. Co ja z nimi zrobię jak nie piję?

To se Coca Cole kapslowana kupuj ;)
O! Ignis mnie o sekundę uprzedził :)

8 minut temu, Foton napisał:

A ja na swojej kurtce codziennego użytku chętnie bym widział bym fajną naszywkę.

Mam jeszcze jedną, mogę Ci wysłać a Ty przelejesz pieniążki na FA :)

5 minut temu, Foton napisał:

Oczywiście. Podaj jaki koszt abym wiedział ile " zacegiełkować " P.W.

Jako, ze ostatnia - 20 zł. Przelewasz na konto Admina jak na cegiełki a ja wysyłam Ci na wskazany adres gratis naszywkę :)

Wasze datki to nic innego jak tylko:  dobrowolna zrzutka znajomych, na pokrycie bieżących kosztów funkcjonowania Forum. W zamian rozdajemy fajne, kolekcjo?nerskie gadżety.

Cegiełka przedstawia się w sposób nasypujący - jest to otwieracz - brelok który wykonamy w 3 kolorach niebieskim, czarnym i bordo..

FApl.JPG

Zakupię  100 szt jeśli będzie zapotrzebowanie na więcej, to się dokupi. 

Zasady:

• Cegiełka wyniesie 30zł z wliczonym kosztem wysyłki.
  • Będzie wysłana listem priorytetowym.
  • Breloczek wysyłam po zaksięgowaniu na adres z przelewu, w razie innego adresu proszę o PW
  • Ilość wysłanych breloczków będzie zależała od krotności cegiełki - czyli kwoty 30zł  
  • Jeśli Darczyńca przelewający większą ilość pieniędzy będzie chciał tylko jeden breloczek, lub zrezygnuje z cegiełki proszę o PW 
  • Wpłaty będą księgowane w tym temacie, z podaniem nicku wpłacającego,
  • Gdy  w tytule nie będzie nicku podaję imię i miejscowość Darczyńcy, chyba że ten zastrzeże anonimowość.   
  • Wpłacamy na konto:

12 1600 1462 1839 5210 3000 0001

Robert Twarogal

(tyle starczy by wysłać przelew, gdy ktoś chciał więcej danych proszę na PW) Wplata musi zawierać Wasz nick i zdanie "cegiełka dla  FA" )

Czekam na Wasze wpłaty na nasz wspólny dom. :)

Jakieś tubki i rurki...

Poproszę o zachowanie jednej sztuki w kolorze czarnym. Jestem teraz poza PL, więc odbiorę osobiście na kwietniowym zlocie w Zatomiu. :)

Ritchey-Chrétien TS 150 mm/ 1370 + Reduktor TS 0,67 x , TS ED 80/560 + Flattener x0,8 ; ASI 533 MC Pro, Guider ArteSky 60/240 mm+ ASI 178 MM  iOptron iEQ30 Pro, AsiAir Plus

1. Jacek E - 2 sztuki, czarny i niebieski.
2. kenny - 2 sztuki, czarny i niebieski
3. Jacek 2 - 1 sztuka, czarna

4.grand-1szt?,?czarna
5.ignisdei-1 szt bordo
6. eszetka - 1 sztuka, czarna

Synta 8", ES 24 mm 68 deg, ES 14 mm 82 deg, ES 6,7 mm 82 deg, Delta Optical Starlight 15x70 

4. grand-1szt?,?czarna
5. ignisdei-1 szt bordo
6. ceszetka - 1 sztuka, czarna
7. Ciekawska - 1 szt. czarna

APM MS 25x100 | Nikon Action EX 10x50 | BGSZ 2.3x40 | filtr ND 5 | Canon 1100d | Slik Pro 700 DX
astrosztuka

Do tego zostałam wycięta :( 

4. grand - 1 szt?,? czarna
5. ignisdei -1 szt bordo
6. eszetka - 1 sztuka, czarna
7. Ciekawska - 1 szt. czarna
8. charakternik - 1 sztuka, czarna

APM MS 25x100 | Nikon Action EX 10x50 | BGSZ 2.3x40 | filtr ND 5 | Canon 1100d | Slik Pro 700 DX
astrosztuka