Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Temat otwieram bo mam jeden przedmiot: Willi przyniósł mi przed wyjazdem ładowarkę od canona którą pożyczył od Maćka,  pytanie tylko którego? ... nazwiska w wymowie naszego niemieckiego kolegi nie moglem odcyfrować!  Niech ów Maciej  się do mnie zgłosi na PW  ;)

Sprzętos:  N.Capella 16", Meade SCT8" , APO WO  61/360, L. Viki 16x80, Montos:  CGEMek, oraz  inne graty z wioskowej chaty 😉 

Napisano

To ja w imieniu młodego Kacpra - syna Anvy - scyzoryko-pistolet, widziałem około 11, a Zdzichu go focił (jest na foto w wątku) może ktoś ma lub Pyrlandji dać cynk coby zatrzymali  :)

Serdecznie pozdrawiam i kryształowego nieba życzę - Jacek  ?
TS T APO 90/600 z TSFLAT2 + Samyang 135 f2 ED z QHY183C + AS 60/240 z RC IMX290M + Canon 550D - sadzane na ZEQ25GT + Nikon 12x50 EX do podglądania.

Napisano

Pisałem już w wątku zlotowym ale powtarzam - zabraliśmy pilot do Canona firmy Hama (na kabelek), który został znaleziony na polu obserwacyjnym. Proszę o PW od właściciela  z adresem do wysyłki.

Sławko, mam Twoje śrubki M4 od szukacza ;)

Napisano

Mam koszulkę z kotem z ubiegłego zlotu. Rozmiar XL. Właściciel niech odezwie się na PW

Baner III.jpg

Wizual: Skymaster 15x70, SYNTA 10", SYNTA 12" Goto
Foto: SW 150/750+ATIK 383l, guide: SW 80/400+QHY5, na montażu: HEQ5
Foto: TS 130/910+ATIK 383l, guide: SW 80/400+QHY5, na montażu EQ6
Szybka pomoc 

Gość MaciekM
Napisano

Uhhhh gruba impreza musiała być tam w Zatomiu...  :o

• 2 tygodnie później...
Napisano

Słuchajcie - znalazłem w swoim laptoczku płytę DVD zatytułowana czerwonym napisem PROCESING ALL - CZYJA  ??? ??? ???

TS T APO 90/600 z TSFLAT2 + Samyang 135 f2 ED z QHY183C + AS 60/240 z RC IMX290M + Canon 550D - sadzane na ZEQ25GT + Nikon 12x50 EX do podglądania.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam. Mi Jacek Erbel podał zaślepkę od szukacza, tę malutką od strony którą się patrzy.  ponieważ ja zgubiłem swoją (po czym znalazłem na dnie torby w domu) muszę zapytać kogo ona jest? Niech się do mnie zgłosi. Ja mam szukacz identyczny jak w syncie 8" a ta mała zaślepka jest nieco za duża.

Napisano

W/w znalazłem przed Pyrlandią  ???