Skocz do zawartości

Czy chcecie EKOLOGA NA TYM FORUM?  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie EKOLOGA NA TYM FORUM?

• Tak, posty Ekologa mi nie przeszkadzają niech pisze dalej!
    • Nie, posty Ekologa mnie irytują niech zniknie z Forum!

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To nie jest kwestia sensu, tylko wyboru. Forum nie jest za darmo. Jeśli użytkownicy nie zapłacą, to zapłaci ktoś inny, żeby użytkownicy widzieli to, za co ktoś zapłacił. I tylko (albo aż) tyle. 

• Like 1

jolo-astrojolo.png

Napisano

No to może potraktujmy to jako odpowiedź na pytanie o sens, zadane przez @ignisdei i zakończmy ten temat?

pozdrowienia Łukasz   

BANER-BEZPROFILU.png.b4d0d25772f1ea42928d85737417bc2c.png

Napisano

Cały ten temat ciągnie się jak flaki w oleju 🙂 Proponuje zakończyć to.

Atik 383L+, 314E, Eos 600D, CT8, Canon EF-S 55-250, Canon EF-S 18-55 + 2 lewe ręce ? 

Banero_A_clone.png 2023-02-26_181337c.png.df966a0f5aaffa755988448a083ffa7e.png RazorbackRustTributeLg_clone.png   

Napisano

No dobra, jeszcze jeżeli ktoś ma jakieś sugestie w tej materii , to proszę wypowiedzieć się i zamkniemy temat dzisiaj przed 22:00, czyli przed wschodem lampy, która skutecznie uniemożliwi  w pogodny wieczór, upajanie się niebem.

Sprzętos:  N.Capella 16", N.Carbonara 8" , APO WO  61/360, L. Viki 16x80, Montos:  CGEMek, oraz  inne graty z wioskowej chaty 😉 

Napisano

Jakąś opcją jest po prostu stworzenie wątku na temat kierunków rozwoju forum, bo mam wrażenie, że ten temat jest zawsze w cenie. Ale to opcja na przyszłość, po iluś tam wschodach lampy. 

DO-GSO Dobson 8" / GSO 30 mm / Baader Morpheus 17,5 mm / Pentax XW 10 mm / Tele Vue Delos 6 mm / UHC / Sky Surfer III

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

© Robert Twarogal 2010-2024