Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Świetne. Jestem pod wrażeniem - dawno nie czytałem czegoś tak dobrego. Chyba wiesz, gdzie powinna wylądować ta relacja. 

PS To teleskop zmajstrowany przez Kusia?

PS 2  A tak w ogóle - nienawidzę Cię. Zdajesz sobie sprawę, jak wysoko podniosłeś poprzeczkę? ;)

Napisano

Łukasz świetna relacja, przeczytałem jednym tchem, mam też nadzieję że doczekamy się dalszego ciągu historii jak na dobrą nowelę przystało :D

Pozdrawiam Rafał

TS, SW, S-Big, Canon, Nikon

Napisano

No to Kolego przywaliłeś z grubej rury. Relacja - jak dla mnie - perfekcyjna. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Czyta się ją  jednym tchem i chce jeszcze i jeszcze :)  Jak widać da radę pogodzić Astronimię z Bareją :D , a Cyganka przepowiedziała Ci, że dasz radę z Leo I i Leo II co wynika z relacji. Jeszcze raz gratuluję i życzę kolejnej części z innymi obiektami. Pomysł na relację - zacny. Pozdrawiam

Napisano

PS To teleskop zmajstrowany przez Kusia?

Tak, to teleskop od Piotrka.

Bardzo solidny kawał sprzętu i piękny kawałek ATMu

PS 2  A tak w ogóle - nienawidzę Cię. Zdajesz sobie sprawę, jak wysoko podniosłeś poprzeczkę? ;)

Oj tam, oj tam. Przy następnej relacji na pewno napiszesz coś lepszego niż moje wypociny  8)

Swoją drogą to właśnie chciałem spróbować trochę innego stylu, ciekawe czy się przyjmie.

@ dziki, kudi

Cieszę się, że się podobało :)

Napisano

Piękna relacja! Przeczytałem prawie jednym tchem - prawie, bo tapatalk mi się wyłączył. Ale ponownie odnalazłem wątek i dokończyłem czytanie, a nie często mi się to zdarza :)

Musze jeszcze na kompie zerknąć na Twój szkic Kociego Oka, bo wygląda jak zdjęcie :) :)

Zazdroszczę teleskopu, nieba, umiejętności obserwatorskich i pisarskich! Pozdrawiam :)

na przedwczesnej astro-emeryturze

Napisano

Piękna relacja! Przeczytałem prawie jednym tchem - prawie, bo tapatalk mi się wyłączył. Ale ponownie odnalazłem wątek i dokończyłem czytanie, a nie często mi się to zdarza :)

Musze jeszcze na kompie zerknąć na Twój szkic Kociego Oka, bo wygląda jak zdjęcie :) :)

Zazdroszczę teleskopu, nieba, umiejętności obserwatorskich i pisarskich! Pozdrawiam :)

Dzięki :)

Kocie Oko jest naprawdę niesamowitym obiektem - sam byłem zdziwiony ile można zaobserwować jeżeli dopisze seeing :)

Napisano

Masz jedną poważną nieścisłość w relacji.

Na samym początku piszesz, że tekstu jest sporo i potrzeba do niego odrobiny wytrwałości. Co za bzdury! Relację połyka się na jeden raz i chce się zdecydowanie więcej.

A szkice - równie piękne, jak relacja.