Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na sprzedaż okulary Vixen LVW :

Vixen LVW 3,5mm ------------600zł
Vixen LVW 5mm --------------600zł
Vixen LVW 8mm --------------600zł
Vixen LVW 13mm -------------600zł
Vixen LVW 17mm-------------600zł 
Vixen LVW 22mm-------------600zł

Cena: 600 zł plus kw sztuka wysyłka na paczkomat.

Mogę wysłać do paczkomat.

Vixen LVW ustawić 2.jpg

Vixen LVW ustawić.jpg

Vixen LVW ustawić 3.jpg

SW 200/1000,Point Grey Blackfly z IMX249,CG 5,ND 3.8,Solar Continuum,Baader Uv/Ir-Cut,TeleXtender 5x, EOS 500,Sigma 17-70 Dc Macro Os,Helios 44M-4,PS 4.

Napisano

Dla niewtajemniczonych - na Astromaniaku użytkownik o tym samym nicku został zablokowany bo prawdopodobnie ktoś przejął nieużywane konto i chciał oszukać potencjalnych kupujących. Sytuacja tutaj wygląda podobnie. 

@Koszy89 👏 za szybką reakcję

• Like 1

Biały boiler GSO 12" f/5 i kilka Hyperionów + Nikon EX 10x50 + stary N114/900

Napisano

Z uwagi na kontrowersje, na sąsiednim forum,  proszę uprzejmie o nieskładanie ofert temu użytkownikowi i  wstrzymanie się o wszelkich transakcji  z nim do chwili wyjaśnienia.

Admin. 

• Like 3

Sprzętos:  N.Capella 16", Meade SCT8" , APO WO  61/360, L. Viki 16x80, Montos:  CGEMek, oraz  inne graty z wioskowej chaty 😉 

Napisano

Brawa należą się też koledze @andy_2000

• Like 1

GSO 16" , Gso 10", SW Mak127  ,  ZRT 457 , statywo szkliwo filtracja  i  binosy 2x54 8x26,32 , 10x50 ,20x80 

Spróbuję pomóc...

Napisano

Dziękuję Koszy za uznanie, połączyłem po prostu wątki z dwóch forum, które odwiedzam praktycznie codziennie 😜

• Like 1
Napisano

Nie znam człowieka więc piszę tylko informacyjnie. " Piotruś " odpowiedział na moje ogłoszenie o chęci zakupu refraktora TS 125/975. Przysłał mi zdjęcia teleskopu. Na moją uwagę o odbiorze wyłącznie osobistym od Poniedziałku zapanowała cisza.

• Like 1