Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

I faktycznie to była wina rejestratora. Trochę dziwne, bo niby działał, można było się logować, ale nie odbierał sygnału z kamer. Przeszczep takich "oczu", na alledrogo wyniósł trochę ponad stówkę i już widzę:

postFA.thumb.png.8dec54c48eae208e9d0e9acf91683366.png

To po prawej to niebo. Niestety, jakie jest każdy (nie)widzi.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

 

22 minuty temu, sferoida napisał:

I faktycznie to była wina rejestratora. Trochę dziwne, bo niby działał, można był

To po prawej to niebo. Niestety, jakie jest każdy (nie)widzi.

Sorry Radek - całkiem zapomniałem :( Ale działa Ci :) 
Rad.thumb.jpg.19924e4a14412a4115d1e21842cf876a.jpg

U mnie to samo niebo niestety :(

  • Like 1

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy pliki cookies w Twoim systemie by zwęszyć funkcjonalność strony. Możesz przeczytać i zmienić ustawienia ciasteczek , lub możesz kontynuować, jeśli uznajesz stan obecny za satysfakcjonujący.

© Robert Twarogal, forumastronomiczne.pl (2010-2018)