Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie tylko pogodę Jacek by musiał mi zapewnić, ale i wełniane skarpetki :)) Zaaplikowałem lekarstwa i zobaczymy, może do piątku będzie lepiej .

• Like 1
Napisano
6 godzin temu, WIESIEK31 napisał:

Mój wyjazd na zlot stoi pod znakiem zapytania, dopadła mnie grypa i chyba się nie spotkamy :(

Mam kaszel, katar i...  no dobra nie napiszę co jeszcze ;) - ale żadne gówno nie przeszkodzi mi w zlocie. ,,Lekarstwa" zapakowane  :)

Serdecznie pozdrawiam i kryształowego nieba życzę - Jacek  ?
TS T APO 90/600 z TSFLAT2 + Samyang 135 f2 ED z QHY183C + AS 60/240 z RC IMX290M + Canon 550D - sadzane na ZEQ25GT + Nikon 12x50 EX do podglądania.

Napisano
25 minut temu, Jacek E. napisał:

Mam kaszel, katar i...  no dobra nie napiszę co jeszcze ;) - ale żadne gówno nie przeszkodzi mi w zlocie. ,,Lekarstwa" zapakowane  :)

Jak co zlot oferuje Ci dietę szpitalną, 100zł/dzionek więc opłaca się nawet chorować ;)

Sprzętos:  N.Capella 16", Meade SCT8" , APO WO  61/360, L. Viki 16x80, Montos:  CGEMek, oraz  inne graty z wioskowej chaty 😉 

Napisano
20 minut temu, hybryda25 napisał:

Czy można się jeszcze dopisać na zjazd? Są jeszcze wolne pokoje-potrzebuję 2 miejsc.

Marta

Pisz do Admina szybko - może coś się da zrobić....

Serdecznie pozdrawiam i kryształowego nieba życzę - Jacek  ?
TS T APO 90/600 z TSFLAT2 + Samyang 135 f2 ED z QHY183C + AS 60/240 z RC IMX290M + Canon 550D - sadzane na ZEQ25GT + Nikon 12x50 EX do podglądania.

Napisano
21 godzin temu, WIESIEK31 napisał:

Nie tylko pogodę Jacek by musiał mi zapewnić, ale i wełniane skarpetki :)) Zaaplikowałem lekarstwa i zobaczymy, może do piątku będzie lepiej .

Do wyrka, wyleżeć, wypocić a w piąteczek na Zatom.

13 godzin temu, Jacek E. napisał:

Jak by co to ja jakiś tam syropik wezmę.

• Like 1

Baner III.jpg

Wizual: Skymaster 15x70, SYNTA 10", SYNTA 12" Goto
Foto: SW 150/750+ATIK 383l, guide: SW 80/400+QHY5, na montażu: HEQ5
Foto: TS 130/910+ATIK 383l, guide: SW 80/400+QHY5, na montażu EQ6
Szybka pomoc 

Napisano

Ide wziąć piguły i spać chłopaki bo jutro trzeba rano wstać, graty do auta i w drogę!!! Do jutra!!! Pozdrawiam!!! I oby od jutra moc czystego nieba była z Nami!!! Narka!!! 

Napisano
Godzinę temu, szdom1 napisał:

Jak by co to ja jakiś tam syropik wezmę.

Ja już znam te Twoje syropiki:)) ale fakt faktem pomagają na wszelkie dolegliwości

SW Dobs 12" rozsuwany, Coronado PST 40/400, ES 24 mm, LVW 13 i 8 mm, WO SWAN 33 mm, filtry UHC-S, O-III, H-beta, Powermate 2,5x Tele Vue i inne rzeczy, mniej ważne ale też potrzebne