Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Założyłem konto żeby zapytać się o coś bo się zaniepokoiłem. Otóż siedzę sobie w pokoju (godzina 10:30 ) i zauważyłem na niebie białą nieruszającą się kropkę na niebie. Wydaje się ona trochę oddalona od ziemi. Co to może być . Nie ukrywam trochę się przestraszyłem 

Z góry dziękuję za odpowiedź

• Sad 1
Napisano

To może być biała, nieruszająca się kropka na niebie, trochę oddalona od Ziemi. Też bym się przestraszył.

• Haha 4
  • Confused 1

Synta 8", Nikon Action Ex 10x50

Napisano

Spróbuj jej zrobić zdjęcie - jak się zorientuje, na pewno zaraz ucieknie.

• Haha 1

SCT Celestron 8'' | Maksutov Meade 7'' | Skytee 2 ||| Vixen HF2-BT81S-A | Nikon Action EX 10x50 CF | Pentax Papilio II 6,5x21 | ATM Nikon TC-E2 2x53

odrobina muzyki mojego autorstwa: towarzystwoelektryczne.pl

Napisano

OK, teraz na poważnie - myślę, że w szybie okna odbija się zapalona wewnątrz mieszkania żarówka.

SCT Celestron 8'' | Maksutov Meade 7'' | Skytee 2 ||| Vixen HF2-BT81S-A | Nikon Action EX 10x50 CF | Pentax Papilio II 6,5x21 | ATM Nikon TC-E2 2x53

odrobina muzyki mojego autorstwa: towarzystwoelektryczne.pl

Napisano

Może widziałeś Wenus ? 

TS 15x70 Marine ED , Celestron 20x80  , Celestron Skymaster 25x100,  Newcon 10x50  , Meade 102/600., SW 150/1200 

Napisano
1 godzinę temu, Janko napisał:

O 10.30?

Może to wieczorem (p.m.)?

Ja widziałem Wenus w lornetce między 12 a 13 i też się troszkę przestraszyłem ? 

TS 15x70 Marine ED , Celestron 20x80  , Celestron Skymaster 25x100,  Newcon 10x50  , Meade 102/600., SW 150/1200